Is het wachtwoord bij uw bedrijf ook één van de zwakste schakels?
Kies dan voor Multi-Factor Authenticatie!

​In dit eBook ziet u de onderzoeksresultaten naar wachtwoordbeveiliging en MFA-gebruik onder MKB-bedrijven. Download het en vergelijk het met uw situatie.

Wachtwoorden hebben gefaald, dus wat nu?

Wachtwoorden zijn voor organisaties een belangrijke vorm van beveiliging van documenten en andere belangrijke bestanden. Wachtwoorden beschermen ook de toegang tot programma's met persoonsgegevens en bedrijfskritische informatie. Maar steeds vaker weten hackers de wachtwoordbeveiliging te breken of te omzeilen. 


Een oplossing is het toepassen van multi-factor authenticatie (MFA) of 2-staps authenticatie. Helaas 


blijken traditionele MFA oplossingen in de praktijk voor organisaties moeilijk om toe te passen en te beheren, zeker de organisaties met gelimiteerde IT-mogelijkheden. Medewerkers vinden het lastig om te gebruiken en zoeken vaak  - onveilige - alternatieven om toegang te krijgen.


Watchguard - het bedrijf achter AuthPoint, een MFA oplossing - liet onderzoek verrichten om een eigentijds beeld te krijgen van wachtwoordbeveiliging en MFA-gebruik. Het onderzoek werd gehouden onder ondernemers van MKB-bedrijven en IT-besluitvormers van bedrijven met minder dan 1.000 medewerkers in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Australië.

​De resultaten van dit onderzoek zijn te lezen in dit eBook.
Download het en vergelijk uw eigen situatie..

© 2019,ProteQtor IT Security B.V.