fbpx

Wat is Next Generation Endpoint Protection?

​Wat voor voordelen levert het op in vergelijking met traditionele Anti-virus? Hoe beschermt Next Generation Endpoint Protection (NGEPP) uw bedrijf beter tegen alle soorten cyberaanvallen?

Wat is NGEPP en waarom zou u het moeten hebben?

Wellicht heeft u inmiddels van de term “Next Generation Endpoint Protection” gehoord. Maar wat betekent het eigenlijk? Wat zijn de mogelijkheden en waar moet u op letten bij een Next Generation Endpoint Protection Platform (NGEPP)? Wat maakt het "de volgende generatie"?


Deze whitepaper beantwoordt deze vragen duidelijk. Uitgebreid wordt er ingegaan op de kritische kernpijlers van een NGEPP. Elke pijler komt aan bod: de rol van elk en de uitdaging die ze adresseren, uitwerken en definiëren.  Ook vindt u aanbevelingen en mogelijkheden om op te letten als overweegt om een NGEPP-oplossingen in uw bedrijfsomgeving te implementeren.

Traditionele Anti-Virus-oplossingen blijken steeds meer ineffectief te zijn om moderne cyberaanvallen tegen te houden. Organisaties hebben sterk behoefte aan een 'next generation endpoint protection'-oplossing die wel de multi-platform karakter van huidige bedrijfsnetwerken beschermt. Bij voorkeur één agent die de volgende pijlers integreert:

 • check
  Preventie
 • check
  Dynamische bescherming tegen misbruik
 • check
  Dynamische bescherming tegen malware
 • Mitigatie
 • Herstel schade van cyberaanval (roll back)
 • Forensics

​Meer weten wat Next Gen Endpoint Protection is?
Hoe het uw organisatie ​beschermt?

© 2019,ProteQtor IT Security B.V.