Veilige werkplek: elke mederwerker verdient het, elk bedrijf heeft het nodig.

DE VEILIGE WERKPLEK
Altijd en overal (samen) werken zoals gewenst, maar wel veilig. Voor elk bedrijf. Voor elk budget. Maandelijks opzegbaar.

DE VEILIGE WERKPLEK

Altijd en overal (samen) werken zoals gewenst, maar wel veilig. Voor elk bedrijf. Voor elk budget.

VRAAG VEILIGE WERKPLEK AAN

DE VEILIGE WERKPLEK

Altijd en overal (samen) werken zoals gewenst, maar wel veilig.
Voor elk bedrijf. Voor elk budget.

Productiviteit, flexibiliteit én security

Toenemende cyberaanvallen vereisen dat de moderne werkplek niet alleen slimme plek is om (samen) te werken, maar ook een veilige werkplek. En met veilig bedoelen we écht veilig. Standaard zijn de vele productiviteits- en samenwerking-softwarepakketten qua cybersecurity niet goed uitgerust om de moderne cybercriminelen het hoofd te bieden.

Standaard wél goed beveiligd

Daarom zorgen wij dat de werkplekken die wij uitrollen en beheren ook beschermd worden door cybersecurity producten. En spelen mobiele telefoons en/of tablets ook een belangrijke rol, dan beveiligen we die ook.

Een veilige werkplek voor elk budget

Anderen bevelen we aan, maar het is aan u of u die ook wilt gebruiken. Op deze wijze bieden we elke organisatie - van MKB tot Grootzakelijk - veilige werkplekken aan die passen bij de organisatie én het budget.

De 3 basis pijlers van een veilige werkplek

Wij vinden dat elke organisatie minimaal moderne anti-virus (endpoint protection), back-up en e-mailbeveiling moet hebben om veilige werkplekken te hebben. Daarom bieden we MKB-bedrijven, Non-profit-organisaties én ZZp-ers als basis het volgende aan.

Moderne Anti-virus

Onze moderne anti-virus SentinelOne grijpt direct in als een hacker u wilt aanvallen. Geen tussenkomst nodig van personeel, 3e partijen of andere tools. Hiermee wordt u écht beschermd tegen cyberaanvallen. Nu en in de toekomst.

Backup

Keepit zorgt voor bescherming en backup van Microsoft 365. Zelfs tot een jaar terug is uw data weer terug te halen. Microsoft biedt slechts 30 dagen.

Acronis voor overige backupsituaties zoals backup op locatie. Let op: Keepit vereist een zakelijk Microsoft 365 account.

Veilig e-mailen

Vade e-mailbeveiliging biedt bescherming tegen phishing en andere e-mail risico's. Elke link in uw e-mail wordt gecheckt op malafide inhoud. Ook vanaf uw tablet en mobiel! Let op: Vade vereist een zakelijk Microsoft 365 account.

Veilig samenwerken

Microsoft 365 is een veelgebruikt samenwerkings- en productiviteitssoftwarepakket. Als u die nog niet heeft of wilt aanvullende licenties aanschaffen, dan kunt u die eenvoudig bij ons (bij)bestellen.

Microsoft 365 online werkplek

Uw Microsoft 365 data altijd in de cloud, maar dan beveiligd. Profiteer van alle gebundelde functionaliteit, zoals Office en Teams, maar gebundeld met onze cybersecurity producten wél een stuk veiliger dan u standaard elders krijgt.

Regel nu uw veilige werkplekken, dan is uw business gelijk een stuk veiliger.

Elke werkplek is weer anders. Maar wij zorgen er voor dat elke werkplek veilig is. En wenst u ondersteuning bij het implementeren van uw Veilige Werkplek(ken), of (meer) Microsoft 3665 licenties dan kunnen we u ook helpen. Geef bij het aanvragen aan welke opties u erbij wilt hebben.

ICT-beheer, maatwerk projecten en awareness training

Ook goed om te weten dat we de volgende diensten aanbieden:

  • Veilige Werkplek Beheer: wij zorgen dat uw werkplekken, maar ook uw infrastructuur en telecommunicatie veilig en zorgeloos werken.
  • Maatwerk Projecten: Met onze eigen en die van partners specialistische kennis op het gebied van ICT, telecommunicatie, cybersecurity en software ontwikkeling helpen wij uiteenlopende organisaties middels speciale projecten. Misschien kunnen wij u ook helpen.
  • Security Awareness Trainingen: wij zorgen samen met partner Intellfence dat uw medewerkers bewust worden van de vele online gevaren die uw organisatie, personeel, klanten, leveranciers lopen en wat ze daar tegen moeten doen.
Aanvraag Veilige Werkplekken

Aanvraag Veilige Werkplekken

Lees onze privacyverklaring hoe we met uw persoonsgegevens omgaan.

Zij kozen ProteQtor voor hun veilige werkplekken. En u?