Veilige werkplek: elke mederwerker verdient het, elk bedrijf heeft het nodig.

DE VEILIGE WERKPLEK
Altijd en overal (samen) werken zoals gewenst, maar wel veilig. Voor elk bedrijf. Vanaf €11 per maand per werkplek. Maandelijks opzegbaar.

DE VEILIGE WERKPLEK

Altijd en overal (samen) werken zoals gewenst, maar wel veilig. Voor elk bedrijf. Voor elk budget.

DE VEILIGE WERKPLEK

Altijd en overal (samen) werken zoals gewenst, maar wel veilig.
Voor elk bedrijf. Voor elk budget.

Productiviteit, flexibiliteit én security

Toenemende cyberaanvallen vereisen dat de moderne werkplek niet alleen slimme plek is om (samen) te werken, maar ook een veilige werkplek. En met veilig bedoelen we écht veilig. Standaard zijn de vele productiviteits- en samenwerking-softwarepakketten qua cybersecurity niet goed uitgerust om de moderne cybercriminelen het hoofd te bieden.

Standaard wél goed beveiligd voor slechts €11 per maand

Daarom zorgen wij dat de werkplekken die wij uitrollen en beheren ook beschermd worden door cybersecurity producten. En spelen mobiele telefoons en/of tablets ook een belangrijke rol, dan beveiligen we die ook.

Productiviteit, flexibiliteit én security

Toenemende cyberaanvallen vereisen dat de moderne werkplek niet alleen slimme plek is om (samen) te werken, maar ook een veilige werkplek. En met veilig bedoelen we écht veilig. Standaard zijn de vele productiviteits- en samenwerking-softwarepakketten qua cybersecurity niet goed uitgerust om de moderne cybercriminelen het hoofd te bieden.

Standaard wél goed beveiligd

Daarom zorgen wij dat de werkplekken die wij uitrollen en beheren ook beschermd worden door cybersecurity producten. Sommigen vinden we essentieel. Die worden standaard meegeleverd. Zoals de moderne anti-virus van SentinelOne. Over de beveiliging van uw computers doen we geen concessies. 

Een veilige werkplek voor elk budget

Anderen cybersecurity producten bevelen we aan, maar het is aan u of u die ook wilt gebruiken. Op deze wijze bieden we elke organisatie - van MKB tot Grootzakelijk - veilige werkplekken aan die passen bij de organisatie én het budget.

Productiviteit, flexibiliteit én security

Toenemende cyberaanvallen vereisen dat de moderne werkplek niet alleen slimme plek is om (samen) te werken, maar ook een veilige werkplek. En met veilig bedoelen we écht veilig. Standaard zijn de vele productiviteits- en collaboration tools qua cybersecurity niet goed uitgerust om de moderne cybercriminelen het hoofd te bieden.

Standaard wél goed beveiligd

Daarom zorgen wij dat de werkplekken die wij uitrollen en beheren ook beschermd worden door cybersecurity producten. Sommigen vinden we essentieel. Die worden standaard meegeleverd. Geen concessies. 

Een veilige werkplek voor elk budget

Anderen bevelen we aan, maar het is aan u of u die ook wilt gebruiken. Op deze wijze bieden we elke organisatie - van MKB tot Grootzakelijk - veilige werkplekken aan die passen bij de organisatie én het budget.

De 3 basis pijlers van een veilige werkplek

Wij vinden dat elke organisatie minimaal moderne anti-virus (endpoint protection), back-up en e-mailbeveiling moet hebben om veilige werkplekken te hebben. Daarom bieden we MKB-bedrijven, Non-profit-organisaties én ZZp-ers als basis onze Veilige Werkplekken Pakket aan.

Moderne Anti-virus

Onze moderne anti-virus SentinelOne grijpt direct in als een hacker u wilt aanvallen. Geen tussenkomst nodig van personeel, 3e partijen of andere tools. Hiermee wordt u écht beschermd tegen cyberaanvallen. Nu en in de toekomst.

Backup

Keepit zorgt voor bescherming en backup van Microsoft 365. Zelfs tot een jaar terug is uw data weer terug te halen. Microsoft biedt slechts 30 dagen.

Acronis voor overige backupsituaties zoals backup op locatie. Let op: Keepit vereist een zakelijk Microsoft 365 account.

Veilig e-mailen

Vade Secure e-mailbeveiliging biedt bescherming tegen phishing en andere e-mail risico's. Elke link in uw e-mail wordt gecheckt op malafide inhoud. Ook vanaf uw tablet en mobiel! Let op: Vade Secure vereist een zakelijk Microsoft 365 account.

Veilig samenwerken

Microsoft 365 is een veelgebruikt samenwerkings- en productiviteitssoftwarepakket. Als u die nog niet heeft of wilt aanvullende licenties aanschaffen, dan kunt u die eenvoudig bij uw Veilige Werkplekken Pakket bijbestellen.

Microsoft 365 online werkplek

Uw Microsoft 365 data altijd in de cloud, maar dan beveiligd. Profiteer van alle gebundelde functionaliteit, zoals Office en Teams, maar gebundeld met onze cybersecurity producten wél een stuk veiliger dan u standaard elders krijgt.

De 10 pijlers van een veilige werkplek

Microsoft 365 online werkplek

Microsoft 365 Data altijd in de cloud, maar dan wel beveiligd. Profiteer van alle gebundelde functionaliteit, zoals Office en Teams, maar gebundeld met onze cybersecurity producten wél een stuk veiliger dan u standaard elders krijgt.

Moderne Anti-virus

Onze moderne anti-virus SentinelOne grijpt direct in als een hacker u wilt aanvallen. Geen tussenkomst nodig van personeel, 3e partijen of andere tools. Ook bekend als Endpoint protection of EDR. Hiermee wordt u écht beschermd tegen cyberaanvallen. Nu en in de toekomst.

Backup

Keepit zorgt voor bescherming en backup van Microsoft 365. Zelfs tot een jaar terug data weer terug te halen. Microsoft biedt slechts 30 dagen.

Acronis voor overige online backup en backup op locatie.

Veilig e-mailen

Vade Secure e-mailbeveiliging biedt bescherming tegen phishing en andere e-mail risico's. Elke link in e-mail wordt gecheckt op malafide inhoud. Ook vanaf je tablet en mobiel!

Beveiling mobiel & tablet

Lookout beschermt mobiele telefoons en tablets door continu te beoordelen of een mobiel apparaat veilig is om mee te werken. Door eerst vast te stellen dat het apparaat veilig is en dan pas een gebruiker in staat te stellen om ergens in te loggen of data te versturen. Handig en veilig.

Veilige bedrijfsidentiteit

Door middel van centraal geregelde handtekeningtemplates vanuit Microsoft 365 beschermen we uw bedrijfsidentiteit.

Want menig cyberfraude lukt, omdat cybercriminelen uw handtekening in correspondentie vervalsen. Dat lukt niet meer, omdat uw handtekening elders geregeld wordt.

Veilige communicatie

Communicatie van medewerkers in de breedste zin van het woord: appen, sms-en, chatten, videoconferencing, mobiele en vaste telefonie samengebracht in één veilige oplossing.

Beheer & Support

Uitrol en onderhoud van de veilige werkplek. Support betekent dat wij voor u en uw medewerkers klaar staan om te ondersteunen met en adviseren over het gebruik van de veilige werkplek.

Monitoring & rapportage

Wij bewaken uw veilige werkplekken door continue monitoring. Inzicht over het gebruik van uw veilige werkplekken krijgt u middels duidelijke en uitgebreide rapportages.

Training gebruik veilige werkplek

Wij trainen uw medewerkers in het bewust veilig gebruiken van hun werkplek en andere ICT-middelen. Eventueel uit te breiden met complete security awareness trainingen.

Regel nu uw veilige werkplekken, dan is uw business gelijk een stuk veiliger.

Elke werkplek is weer anders. Maar voor de meesten zal onze basis Veilige Werkplek Pakket voldoende zijn. Maar wenst u ondersteuning bij het implementeren van uw Veilige Werkplek(ken), of (meer) Microsoft 3665 licenties dan kunnen we u ook helpen. Geef bij het aanvragen aan welke opties u erbij wilt hebben.

Aanvragen is eenvoudig. Klik op Veilige Werkplek Pakket aanvragen en vul het aanvraagformulier in.

ZZP-er? Goed om te weten, dat we ook een Veilige Werkplek voor u regelen! Vul in de aanvraag bij aantal gewoon '1' in.

Per maand of per jaar betalen? Aan u de keus. De maandversie is maandelijks opzegbaar (met uitzondering van Microsoft 365 Business Standard). De jaarversie is in één keer per jaar vooruitbetalen, maar bent u wel goedkoper uit. Klik op de Maand of Jaar tab op het prijsoverzicht hieronder.

HET VEILIGE WERKPLEK MAANDPAKKET

11

/maand per werkplek

Het Veilige Werkplek Pakket biedt bescherming tegen:

 • cyberaanvallen op laptops, desktops en server met SentinelOne Control Moderne Anti-Virus 
 • verlies van data door ransomware, brand, waterschade en diefstal met Keepit Backup Services*
 • phishing-, spear phishing-, malware- en ransomware-aanvallen met Vade Secure E-mailbeveiliging*

* Keepit en Vade Secure vereisen een zakelijk Microsoft 365 account. Heeft u die niet? Geen probleem, wij regelen dat ook voor u. Kies bij de opties hieronder voor Microsoft 365 Business Standard.

Hulp nodig of geen zakelijk Microsoft 365 account? Kies dan uit deze opties bij het aanvragen:

 • Hulp nodig bij het installeren van het Veilige Werkplek Pakket? Kies voor onze Implementatiesupport. De hoogte van support stemmen we in overleg met u af.
 • Werkt u nog met de Persoonlijke versie van Microsoft 365? Heeft u nog geen Microsoft 365? Of wilt u uitbreiden? Wij regelen het voor u. De basis voor een goede werkplek is Microsoft 365 Business Standard: €12,60 per licentie.

Ook goed om te weten dat we de volgende diensten aanbieden:

 • Veilige Werkplek Beheer: wij zorgen dat uw werkplekken, maar ook uw infrastructuur en telecommunicatie veilig en zorgeloos werken.
 • Maatwerk Projecten: Met onze eigen en die van partners specialistische kennis op het gebied van ICT, telecommunicatie, cybersecurity en software ontwikkeling helpen wij uiteenlopende organisaties middels speciale projecten. Misschien kunnen wij u ook helpen.
 • Security Awareness Trainingen: wij zorgen samen met partner Intellfence dat uw medewerkers bewust worden van de vele online gevaren die uw organisatie, personeel, klanten, leveranciers lopen en wat ze daar tegen moeten doen.
HET VEILIGE WERKPLEK JAARPAKKET

125

/jaar per werkplek

(Dat is iets meer dan een tientje per maand!)

Het Veilige Werkplek Pakket biedt bescherming tegen:

 • cyberaanvallen op laptops, desktops en server met SentinelOne Control Moderne Anti-Virus 
 • verlies van data door ransomware, brand, waterschade en diefstal met Keepit Backup Services*
 • phishing-, spear phishing-, malware- en ransomware-aanvallen met Vade Secure E-mailbeveiliging*

* Keepit en Vade Secure vereisen een zakelijk Microsoft 365 account. Heeft u die niet? Geen probleem, wij regelen dat ook voor u. Kies bij de opties hieronder voor Microsoft 365 Business Standard.

Hulp nodig of geen zakelijk Microsoft 365 account? Kies dan uit deze opties bij het aanvragen:

 • Hulp nodig bij het installeren van het Veilige Werkplek Pakket? Kies voor onze Implementatiesupport. De hoogte van support stemmen we in overleg met u af.
 • Werkt u nog met de Persoonlijke versie van Microsoft 365? Heeft u nog geen Microsoft 365? Of wilt u uitbreiden? Wij regelen het voor u. De basis voor een goede werkplek is Microsoft 365 Business Standard: €12,60 per licentie.

Ook goed om te weten dat we de volgende diensten aanbieden:

 • Veilige Werkplek Beheer: wij zorgen dat uw werkplekken, maar ook uw infrastructuur en telecommunicatie veilig en zorgeloos werken.
 • Maatwerk Projecten: Met onze eigen en die van partners specialistische kennis op het gebied van ICT, telecommunicatie, cybersecurity of software ontwikkeling helpen wij uiteenlopende organisaties middels speciale projecten. Misschien kunnen wij u ook helpen.
 • Security Awareness Trainingen: wij zorgen samen met partner Intellfence dat uw medewerkers bewust worden van de vele online gevaren die uw organisatie, personeel, klanten, leveranciers lopen en wat ze daar tegen moeten doen.
BASIS

16,20

/maand

De prijs is per werkplek

De Cloud & Mobiel Basis biedt:

 • Microsoft 365 Business Standard
 • SentinelOne Core Moderne Anti-Virus
UITGEBREID

26,90

/maand

De prijs is per werkplek

De Cloud & Mobiel Uitgebreid biedt:

 • Microsoft 365 Business Standard
 • SentinelOne Core Moderne Anti-Virus 
 • Keepit Backup Services
 • Vade Secure E-mailbeveliging
 • Lookout Mobiel & Tabletbeveiliging
COMPLEET

33,25

/maand

De prijs is per werkplek

De Cloud & Mobiel Compleet biedt:

 • Microsoft 365 Business Standard
 • SentinelOne Core Moderne Anti-Virus 
 • Keepit Backup Services
 • Vade Secure E-mailbeveliging
 • Lookout Mobiel & Tabletbeveiliging
 • Keeper Wachtwoordbeheerder
 • Authpoint Meerstapsverificatie (MFA)
BASIS

9,20

/maand

De prijs is per werkplek

De Mobiel Basis biedt:

 • Microsoft 365 Business Basic
 • Lookout Mobiel & Tabletbeveiliging
UITGEBREID

15,80

/maand

De prijs is per werkplek

De Mobiel Uitgebreid biedt:

 • Microsoft 365 Business Basic
 • Lookout Mobiel & Tabletbeveiliging
 • Keepit Backup Services
 • Vade Secure E-mailbeveiliging
COMPLEET

17,15

/maand

De prijs is per werkplek

De Mobiel Compleet biedt:

 • Microsoft 365 Business Basic
 • Lookout Mobiel & Tabletbeveiliging
 • Keepit Backup Services
 • Vade Secure E-mailbeveiliging
 • Exclaimer Cloud Signatures for Office 365

Weten hoe veilig uw werkplekken nu zijn? Vraag onze Veilige Werkplek Check aan!

Het opzetten van veilige werkplekken en het beveiligen van uw data is niet uw expertise. Maar wél de onze. Daarom bieden we u gratis onze Veilige Werkplek Check aan die u zelf kunt inplannen wanneer het u uitkomt.

Zij kozen ProteQtor voor hun veilige werkplekken. En u?

Bekijk en luister onze podcast Cybersecurity Stories

Cybersecurity Stories bevat handige en interessante cybersecurity en security awareness tips en nieuws.
Volg onze podcast op: